Az elmúlt 6 évben az egyik legsikeresebb személyes coach lettem az országban. A világ legjobbjaitól tanultam, és több mint 40.000.000 Ft-ot fektettem a személyes és szakmai képzésembe.

Elvégeztem többek között az alábbi programokat és coach képzéseket:

  • Tony Robbins: UPW, DWD, Strategic Intervention coaching school, Robbins-Madanes Training
  • Brendon Burchard: Certified High Performance Coach
  • Michael Neill: Supercoach Academy
  • Rich Litvin: 6 hónapos együttműködés; 2 x Rich Litvin Intensive

Emellett voltak még egyéb kiemelkedő coachok, mentorok és képzések, amelyek nagyban formálták a munkásságomat és életemet.

Mindezek lehetővé tették, hogy magabiztosan tudjak ott lenni egy ügyféllel, és tudjam azt, hogy az együttműködésünk meg fogja változtatni az életét. A megfelelő eszközökkel pedig sikeres bizniszt hoztam létre, amellyel egy kiemelkedő életszínvonalat tudtam biztosítani magamnak. Mindezt úgy, hogy azt csinálhatom, ami a szenvedélyem: emberek életére lehetek hatással és még jobbá válhatok abban, amit csinálok.

Az pedig külön öröm számomra, hogy szolgálat-orientált, ambiciózus coachokat mentorálhattam az évek során. Egyik legsikeresebb közülük Tusnádi Roland, akit elindíthattam az útján. Illetve vannak további mentoráltjaim, akik 7-számjegyű összegeket keresnek havi szinten a szeretett hivatásukkal.

Amennyiben érdekes lehet neked, hogy együtt dolgozzunk, és közösen építsük a vállalkozásodat, illetve munkásságodat coachként, akkor keress bizalommal, és beszéljünk.