2021-01-05 Tamas Bedo

A változás folyamata

Még decemberben megkeresett egy férfi, hogy ajánlottak számára, hogy keressen fel. Megkérdeztem, hogy mi inspirálta arra, hogy írjon nekem.

“Azt érzem eddig férfit játszottam 50 éven át. Most már szeretnék férfi lenni.”

Egyből az új év elején összehoztuk a konzultációt. Megosztotta, hogy van több gyermeke több házasságból, és a mostani kapcsolata már nem működik. A párja nem látta benne a férfit.

A beszélgetés során segítettem neki újra összekapcsolódni a belső férfi erejével, és rávilágítani más perspektívából, hogy mivel fojtotta el ezt addig sokszor a kapcsolataiban.

Vannak azok a pillanatok, amikor egy felismerés olyan szinten leér bennünk, hogy átformálja az egész valóságunkat.

Számára is egy ilyen pillanat volt az. Nem sokkal később újra eljött hozzám, hogy beszéljünk további együttműködésről.

Mintha kicserélték volna. Kevés férfival találkoztam, aki ennyire jó férfi minőséget képvisel. Ott van a nyitott szív, és a gerinc (a tartás) is. Önazonosan, szabadon megéli magát, érezve és érzékelve a körülötte levőket.

A környezetéből pedig sorra érik a visszacsatolások, hogy mekkorát változott.

Amikor ott ül valaki előttem, akkor csak arra törekszem, hogy megmutassam neki azt, amit nem lát magával és életével kapcsolatban. Valamint kimondjam neki azt, amit más nem mond ki számára.

Amikor megvan a másik fél részéről a nyitottság, és befogadás, akkor gyakran olyan felismerések érnek le számára, ami akár sok évtizednyi működést formál át benne.

➡️ A változás annak köszönhető, amikor új módon látunk rá magunkra, és az életünkre.

Ez egy pillanat alatt történhet, de ahhoz hogy valaki eljusson ehhez a pillanatig, gyakran évek kellenek. Az én feladatom, hogy emberek hamarabb eljussanak ehhez a pillanathoz. Majd pedig segíteni integrálni, és tartóssá tenni a változást.

Kevés dolog van, ami annyira csodálattal tölt el, mint az emberi átalakulások működése. Hétköznapiak mégis rendkívüliek lehetnek sokszor. Hálás vagyok a hivatásomért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *